Pilotprojekt om bæredygtig varetransport

Gladsaxe Kommune har igangsat et pilotprojekt om bæredygtige logistikløsninger sammen med Greenway Logistics og har inviteret os i Erhvervsbyen og 6 virksomheder med. Det er godt at være en i kommune som går forrest!

For der kan spares meget CO2 ved at organisere gods- og varetransport bedre. Greenway Logistics har udviklet et værktøj, som kan beregne CO2-udledningen i alle led af virksomhedens transportkæde. De 6 virksomheder er: Jespers Torvekøkken BlueCity (010) Østerbros Tømmerhandel Juuls Engros A/S Jernpladsen a/s TMC Nordic.

Vi glæder os meget til at se resultaterne – så vi kan hjælpe med at inspirere endnu flere virksomheder i Gladsaxe til at undgå #transportspild i hele værdikæden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *