U-COM
Ejendomsselskabet Castellum

Castellum ejer 632 ejendomme fordelt på 4,2 mio. m2 kontor- og logistiklokaler i Sverige og i København og Helsinki. Ejendommene befinder sig både centralt i de store byer og i velbeliggende industriområder med gode adgangsforhold og udbygget service.

Læs mere her.

Ejendomsselskabet Castellum
FlexLease.nu

Hos Flexlease.nu er vi specialister i bilrådgivning og vi søger altid løsning før produktet.

Læs mere her.

FlexLease.nu
Dahl & Kjærsgaard

Vi hjælper dig med at rekruttere, udvikle og afvikle, så du altid har de rette medarbejdere til at nå dine mål.

Læs mere her.

Dahl & Kjærsgaard
BAM Danmark

Vi er en serviceorienteret byggeentreprenør, der inddrager alle parter tidligt i byggeprocessen. Vi leverer byggefaglighed, proceskendskab samt en stram og struktureret projektledelse.

Læs mere her.

BAM Danmark
ISS Danmark

Med OneISS-strategien vil vi styrke vores omdømme som den mest respekterede globale leder inden for integrerede facility services og førende på rengøringsområdet. Det vil vi opnå ved at styrke, forenkle og arbejde tættere sammen i ISS.

Læs mere her.

ISS Danmark
FoodOp

FoodOp er en digital platform, der hjælper professionelle køkkener med automatisk at måle madspild og gæsternes smag, og bruge indsigterne til at lave bedre mad for miljøet og de spisende gæster.

Læs mere her.

FoodOp
m² landinspektørfirma A/S
m² landinspektørfirma A/S
Green Mind

Derfor er vores mission i GreenMind A/S at gøre det nemt og sikkert at sælge og købe brugt elektronik.

Læs mere her.

Green Mind
Tricked Esport

Our vision goes beyond being an ordinary team; We do not wish to be like the rest – And we aren’t. At Tricked, we are always looking to go the extra mile for the community, guiding our players and fans as we break down the barriers around competitive gaming to make our future of passion and pure entertainment available to anyone.

Hjemmeside

Tricked Esport
NREP

NREP er organiseret omkring mennesker, kapital og ideer for at finde løsninger på dette brede sæt af bymæssige udfordringer. Med vores fundament inden for fast ejendom gør vi det med langvarig forståelse for et af de mest afgørende aspekter af en by – det byggede miljø.

Læs mere her.

NREP
3stepIT

https://dk.3stepit.com/

3stepIT
Spillestedet Richter
Spillestedet Richter
nærenergi
nærenergi
EUROPEAN ENERGY

At European Energy we have a variety of in-house competencies within everything from Power Purchase Agreements, Asset Management to Green Heating solutions.

Læs mere her.

EUROPEAN ENERGY
PAUSTIAN CONSULTING

https://www.paustianfm.com/

PAUSTIAN CONSULTING
ALFA Development
ALFA Development
Bauhaus

www.bauhaus.dk

Bauhaus
Oskar Group

www.oskargroup.dk

Oskar Group
Zealand Pharma

https://www.zealandpharma.com/

Zealand Pharma
FALKBERG KOMMUNIKATION

FALKBERG KOMMUNIKATION hjælper virksomheder, organisationer og ledere med at omsætte strategier, planer og beslutninger til møder, taler, præsentationer, peptalks og en-en-samtaler.

www.falkberg.com

FALKBERG KOMMUNIKATION
Vi2Sammen

Vi2Sammen tilbyder ydelser indenfor HR, arbejdsmiljø og personalejura.

www.vi2sammen.dk

Vi2Sammen
AGC Biologics
AGC Biologics
ALFA LAVAL

Alfa Lavals aktiviteter er baseret på førende globale positioner inden for 3 hovedteknologier, varmeoverføring, separering og væskehåndtering. Løbende produktudvikling er afgørende for en styrkelse af konkurrenceevnen. Ca. 2,5 % af det totale salg investeres årligt i R&D, hvilket fører til 35-40 nye produktlanceringer om året.

Hjemmeside

ALFA LAVAL
TOWER77
Nyrenoverede lokaler i Søborg på Vandtårnsvej 77. 4 etagers kontorfællesskab med lækre møbler, ny-malede kontorer og en fantastisk stemning. Tower77 tilbyder moderne kontorlokaler tæt på centrum og  lidt mere eksklusivt uden at sprænge budgettet.
TOWER77
Beck og Jørgensen A/S

Beck & Jørgensen er en virksomhed der bygger på en vision, om at være en troværdig leverandør af teknologisk førende produkter med en stærk miljøprofil.

Vi er medlem af Dansk Industri, brancheforeningen Danmarks Farve- og Limindustri samt en række interesseorganisationer som VinduesIndustrien og British Woodworking Federation

Hjemmeside

Beck og Jørgensen A/S
Elis Danmark A/S

Elis Danmark A/S tilbyder miljøvenlige skræddersyede løsninger. Uden at gå på kompromis med kvaliteten udvikler vi hele tiden nye bæredygtige produkter sammen med vores partnere. Det sikrer både os og vores kunder en miljøvenlig profil der kommer alle til gode – og som alle kan være stolte af.

Læs mere her

Elis Danmark A/S
BOKA GROUP A/S

BOKA GROUP A/S arbejder med ejendomsudvikling i Danmark.Vi kan tilbyde attraktive beliggenheder i Danmark indenfor de 3 kategorier – kontor, detail og lager/logistik. Udgangspunktet for alle ejendomme er A+ beliggenheder.

Hjemmeside

BOKA GROUP A/S
BRDR. WEIBEL EL-TEKNIK

Brødrene Dan og Ken Weibel åbnede i 2011 Brdr. Weibel El-Teknik på Svends Allé – men senere i 2011 og frem til d.d har de haft adresse på Telefonvej 6, i Søborg.

De fleste læsere vil sikkert nikke genkendende til navnet Weibel. Sønnernes far Hans Weibel drev nemlig i mange år et lokalt el-installationsfirma med bl.a. Gladsaxe kommune som kunde. Det blev solgt i 2009.

Hjemmeside

BRDR. WEIBEL EL-TEKNIK
Canon
Canon
CASA A/S

CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom. Vores byggevirksomhed har landsdækkende aktiviteter og en årlig omsætning på omkring DKK 2,0 mia. og er med en ambitiøs strategi i fortsat høj vækst. CASA har afdelinger i Horsens og København.

Hjemmeside

CASA A/S
DEX
Empowermind

Til at facilitere kurser og processer tilbyder EmpowerMind Danmark nogle af Danmarks bedste og mest erfarne undervisere, coaches og konsulenter. De er alle internationalt certificerede på højt niveau og superviseret af Jørgen Svenstrup, der dermed kan indestå for kvaliteten. Hver har de en specialeudpegning, der supplerer hinanden i det samlede billede af vores empowerment-skabende produkter.

Hjemmeside

Empowermind
FERROSAN MEDICAL DEVICES A/S

Ferrosan Medical Devices A/S Biomaterials udvikler og producerer hæmostatiske produkter, som standser blødninger under operation. Produkterne bliver markedsført og distribueret i over 100 lande. Virksomheden har til huse i Søborg.

Hjemmeside

FERROSAN MEDICAL DEVICES A/S
FREJA EJENDOMME

Freja erhverver ejendomme fra staten og regionerne ud fra en målsætning om at videresælge med størst mulig avance.
Frejas portefølje består af meget forskellige ejendomme: vi sælger alt fra fyrtårne, fængsler og fredede byhuse til sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer.

Hjemmeside

FREJA EJENDOMME
Gladsaxe Gymnasium

Gladsaxe gymnasium summer af glæde og fællesskaber. Vi arbejder for at skabe de bedste muligheder for dig og dine kammeraters uddannelse. Vi har moderne rammer til god og varieret undervisning, men indholdet skal du selv være med til at skabe.

Hjemmeside

Gladsaxe Gymnasium
Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune dækker et areal på 2.500 hektar. Den 1. januar 2018 var der 69.450 indbyggere. Gladsaxe Kommune er den 20. største kommune. Der er i alt 98 kommuner i Danmark.
Gladsaxe tager en suveræn førsteplads i Tænketanken Ceveas nye analyse af kommunernes erhvervsaktivitet, efterfulgt af Ballerup og Billund.

Hjemmeside

Gladsaxe Kommune
Haveselskabet

Haveselskabet er en landsdækkende almennyttig forening for alle der dyrker haveglæden. Vi er ca 30.000 medlemmer.
Vi vil være de haveinteresseredes foretrukne formidler af alsidigt havestof. Vi vil inspirere til større mangfoldighed i Danmarks haver og arbejde for at endnu flere oplever glæden ved havelivet.

Hjemmeside

Haveselskabet
Enreach Campaigns A/S

Enreach Campaigns A/S leverer samlede callcenter-løsninger, som først og fremmest tager udgangspunkt i behovene hos vores slutbrugere – sælgerne, kundeservicemedarbejderne, helpdesk-medarbejderne og andre, som tilsammen udgør hverdagens ægte helte.

Hjemmeside

Enreach Campaigns A/S
inforevision a/s

inforevision a/s er et revisions- og konsulenthus, der tilbyder en bred palet af ydelser for særligt små og mellemstore virksomheder og deres ejere

Læs mere her

inforevision a/s
INVESTERINGSSELSKABET LUXOR A/S

Investeringsselskabet Luxor A/S er et børsnoterede selskab med hovedaktiviteter, der er fordelt på rentebærende værdipapirer og ejendomme, hvor der arbejdes med en fleksibel investeringsstrategi inden for en række konkrete investeringsrammer.

Hjemmeside

INVESTERINGSSELSKABET LUXOR A/S
JESPERS TORVEKØKKEN

I Jespers Torvekøkken er vores mission at lave ærlig og herlig mad. Det lyder simpelt, og det er det. Maden skal være enkel, smage godt og laves fra bunden af sæsonens råvarer med respekt for natur og miljø.

Hjemmeside

JESPERS TORVEKØKKEN
KRÜGER A/S

Hver dag arbejder Krügers medarbejdere på at skabe en bæredygtig fremtid ved at udvikle grønne teknologier og løsninger og have fokus på cirkulær økonomi. Det afspejles i vores mission og vision.

Hjemmeside

KRÜGER A/S
Mannov
Mannov
MOE

MOE er en af Danmarks førende rådgivere inden for Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. Vi leverer kompetent og engageret rådgivning til både offentlige og private kunder.
Vi er en multidisciplinær ingeniørvirksomhed med over 800 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og Filippinerne.

Hjemmeside

MOE
MT HØJGAARD

MT Højgaard er en af Nordens førende bygge – og anlægsvirksomheder, med kunder i Danmark og udvalgte steder i udlandet. Vi skaber de rum, som vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i 100 år. I dag kombinerer vi vores praktiske viden med avanceret teknologi og insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme.

Hjemmeside

MT HØJGAARD
NCC

NCC arbejder hårdt på at være en god partner for alle vores kunder. Vi vil også gerne være dit førstevalg, når du skal bygge.
Vi stiller store krav til os selv, fordi vi ønsker at skabe en bedre fremtid gennem førsteklasses bæredygtige byggerier. Vi ønsker at drive udviklingen, vi lytter, deler idéer og samarbejder.

Hjemmeside

NCC
NNIT

NNIT er en af Danmarks førende it-serviceleverandører. Vi ​​​skaber værdi ved at tage ansvar for vores kunders it, som var det vores egen. Vi sætter os i vores kunders sted og hjælper dem med at drive deres forretning mere effektivt gennem den rigtige brug af informationsteknologi.

Hjemmeside

NNIT
NOVO NORDISK

I Novo Nordisk ønsker vi at skabe forandring for at bekæmpe diabetes og andre alvorlige kroniske sygdomme.
Novo Nordisk er en global lægemiddelvirksomhed, som igennem mere end 90 år har stået for innovation og lederskab indenfor diabetesbehandling.

Hjemmeside

NOVO NORDISK
PensionDanmark

PensionDanmark er et kundeejet arbejdsmarkedspensionsselskab, hvor 729.000 lønmodtagere har deres pensionsordning. Vores medlemmer er beskæftiget på 25.800 private og offentlige virksomheder og er omfattet af overenskomster mellem 11 fagforbund og 29 arbejdsgiverforeninger. Vi modtog 13,6 mia. kr. i indbetalinger i 2017 og varetager en balance på 237 mia. kr.

Hjemmeside

PensionDanmark
PPG

PPG Industries er førende på sine markeder og er en velorganiseret og effektiv producent, der er på forkant med nye teknologier og løsninger. Det er vores vision fortsat at være verdens førende virksomhed inden for coatings, specialprodukter og serviceydelser og betjene kunder inden for byggeri, forbrugsvarer, industri- og transportmarkedet samt eftermarkedet.

Hjemmeside

PPG
Rapidis

Rapidis blev grundlagt i 2003 og beskæftiger i dag 11 højtuddannede medarbejdere. I 2010 etablerede vi datterselskabet LogPlan ApS, som nu hedder Rapidis Logistics ApS, med det formål at styrke vores indsats indenfor ruteoptimering og transportplanlægning for private og offentlige virksomheder. Rapidis medarbejdere har en bred baggrund som konsulenter, software udviklere og forskere.

Hjemmeside

Rapidis
SOFT DESIGN

Soft Design er IBM Business Partner og står bag de to it-produkter Websydian og Synchronicer. Vi er et it-konsulenthus med 33 års ekspertise i digitale løsninger med kunder over det meste af verden. Derfor kan vi tilbyde ekspertrådgivning og udvikling af it-løsninger, der effektiviserer it-processer og digitaliserer arbejdsgange i din virksomhed.

Hjemmeside

SOFT DESIGN
TEC

På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige mennesker. Vi har en høj faglig og pædagogisk standard og samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser nationalt og globalt
Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium: H.C. Ørsted Gymnasiet, EUX, 10. klasse og kurser og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte.

Hjemmeside

TEC
The Velux Foundations
The Velux Foundations
VWR

I over 160 år er vores kunder blevet udfordret under deres jagt på at finde de svar, der bidrager til at forbedre liv. Vores mission er at fremme dette arbejde ved at eliminere proceskompleksiteter og identificere serviceløsninger, der hjælper laboratorier og produktionsfaciliteter til at arbejde bedre, hurtigere og smartere.

Hjemmeside

VWR
ØSTERBRO TØMMERHANDEL

Østerbro Tømmerhandel beskæftiger sig primært med levering af byggematerialer til professionelle. Vort speciale er totalløsninger inden for byggeri. Vi har eget snedkeri samt verdens største udvalg af trælister. Vi er i dag over 40 indsatte.

Vi er en lille tømmerhandel i udkanten af København, tæt beliggende ved Lyngby-motorvejen, med hurtig af- og til-gange til Storkøbenhavn og resten af hovedstaden.

Hjemmeside

ØSTERBRO TØMMERHANDEL

MEDLEMMER


I Gladsaxe Erhvervsby er der omkring 60 medlemmer. Er man interesseret i at høre mere om at være medlem af Gladsaxe Erhvervsby, kan man kontakte Karen Brosbøl Wulf, leder afGladsaxe Erhvervsby på mail karwul@gladsaxe.dk

Læs mere om at være medlem af Gladsaxe Erhvervsby her.

© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby