VIRKBAR


Med konceptet VIRKBAR arrangerer Erhvervsbyen virksomhedsbesøg hos medlemmerne. Besøget indeholder altid en eller anden form for oplevelse, så kollegaerne i Erhvervsbyen går hjem med en større viden om virksomheden, et større netværk – og er blevet en oplevelse rigere. Hold øje med kalenderen til højre, så du altid er opdateret om Erhvervsbyens arrangementer.

TORSDAGSBAR


Erhvervsbyen har derudover fået stillet en utraditionel bar og coworkingspace til rådighed: RAMP 32 er et hyggeligt og uformelt sted, hvor alle i Erhvervsbyen kan mødes og holde møder og events i anderledes rammer – og skabe relationer og værdi på tværs af Erhvervsbyen. RAMP 32 har også en foodtruck, hvor du og dine kollegaer kan købe mad. Tjek det ud og tag kontakt på www.ramp32.dk

Fremover holder Erhvervsbyen TORSDAGSBAR for alle kollegaer på RAMP 32. Det sker den sidste torsdag i hver måned fra kl.16:00, så sæt kryds jeres kalendere!
NB: Husk at tilmelde dig og dine kollegaer, da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding sendes til Karen Brosbøl Wulf på karwul@gladsaxe.dk

Den sidste torsdag i hver måned vil VIRKBAREN  glide over i TORSDAGSBAR, hvor vi hænger ud i det hyggelige miljø med den gennemførte indretning med unikke antikviteter.

Oversigt over arrangementer

© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby