Sådan nedbringer I jeres elektronikspild – konkrete værktøjer

E-affald er den hurtigst voksende affaldsstrøm i verden – det er steget med 21% på 5 år. Danmark er den 4. største producent af e-affald pr. indbygger! Samtidig forholder 1/3 virksomheder sig ikke til problemet. Her har vi også et stort ansvar for at gøre noget i Erhvervsbyen!

På vores MasterClass fortalte Busola om resultaterne af sit speciale, hvor hun har skabt et konkret værktøj – en Quick quiz med konkrete vurderinger af potentialet og anbefalinger. Prøv den! Busola har samarbejdet med casevirksomhederne Alfa Laval og NNIT – og med de lokale leverandører 3stepIT og Bluecity.

3stepIT er en lokal virksomhed, som køber virksomheders brugte eller uønskede IT-udstyr, så det kan blive istandsat og videresolgt frem for at ende som skrot. 3stepIT vil i forlængelse af DTU samarbejdet gerne hjælpe til, så det – både for små og store virksomheder – bliver nemt at håndtere sit elektronikaffald bæredygtigt i Erhvervsbyen.

    • Høj sikkerhed: Dataslettet alle indleverede enheder ved hjælp af best-in-class datasletningssoftware. Processen er ISO 9001 (kvalitet), 14001 (miljø) og 27001 (sikkerhed)-certificeret
    • Mulighed for at tjene penge på vores brugte udstyr: Udstyret bliver vurderet ud fra stand og kvalitet, men som en samlet helhed i Gladsaxe Erhvervsby – så selvom man er en lille virksomhed vil man få materialet vurderet som del af en større mængde.

Kontakt Mads Vedsø, mads.vedsoe@3stepit.com, 20 86 24 31 og fortæl, at I er medlem af Erhvervsbyen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *