Deltagere til HR Møderne

Tryk for at se medlemmerne af HR Netværk


HR-NETVÆRK

I Gladsaxe Erhvervsby vil vi gerne udnytte det, at vi bor så tæt på hinanden og tror på, at vi ved at mobilisere de lokale kræfter og kompetencer kan gøre det sjovere og mere attraktivt at arbejde i netop vores bydel.


Gladsaxe Erhvervsby har sammen med Empowermind taget initiativ til at samle HR kollegaer på tværs i et HR frokostnetværk. Idéen er at udnytte, at vi bor så tæt på hinanden og give mulighed for at få HR inspiration og sparring på højt niveau – og dermed gøre det sjovere og mere attraktivt at arbejde i Erhvervsbyen. Det foregår hver anden måned på et to timers frokostmøde i Erhvervsbyen, hvor vi på skift vil være værter. Alle, som arbejder med HR, er velkomne.

Der var stor interesse for at deltage i det første møde, som blev afholdt hos Empowermind, som er tovholdere på netværket. Temaet var Robuste Medarbejdere. Klaus Tindborg fra EmpowerMind, præsenterede de evidensbaserede robusthedsfaktorer, der er afgørende for, at den enkelte medarbejder og dermed også teamet og virksomheden trives. Metoden er kognitive samtaler og mentaltræning, Se en film om HR møderne til venstre.

Seneste nyheder

© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby