Byggegruppen besøger ALFA Development

I sidste uge var Byggegruppen i Gladsaxe Erhvervsby på besøg hos ALFA Development. Her fik vi indblik i et inspirerende nyt ”build to rent”-koncept, LIVING BY ALFA. Vi fik også en interessant rundvisning på Knud Højgaards vej, ALFA WORK, et superfleksibelt multikontorhus.

ALFA Developments arbejder med at skabe nye boligkoncepter med fællesskaber og convenience som det gennemgående tema. Et af de primære formål er at undgå ensomhed, som er en af de største årsager til, at for eksempel mange internationale medarbejdere forlader landet hurtigt igen. Læs mere om LIVING BY ALFA på deres hjemmeside.

Derudover fik vi talt om ”byggepladsens” rolle i byggeriet, og om hvordan vi kan arbejde sammen i Gladsaxe om at nedbringe Co2 og spild ved at udvikle den ”grønne byggeplads”.

Vi glæder os til at fortsætte dialogen på næste møde den 26. september kl. 08.15 – 10.00. Kontakt Kirsten Voxtrup hvis du vil høre mere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *