Organisationsdiagram

Samarbejdsmodellen

Indsatsområder

OM ERHVERVSBYEN

Gladsaxe Erhvervsby er et ambitiøst partnerskab stiftet som en forening i et samarbejde mellem ejere, lejere, Gladsaxe Kommune og andre interessenter.


Vision

Fælles fremtid!

Vi skaber fremtidens erhvervskvarter. Et erhvervskvarter med en synlig identitet. Et erhvervskvarter, hvor der er dynamik, og hvor der er dialog mellem virksomheder, medarbejdere og øvrige interessenter. Vi tager ansvar for at udvikle området til et sted, hvor der rart at være, og hvor det er nemt at drive virksomhed.

Baggrund

Gladsaxe Erhvervsby blev stiftet på baggrund af den kommende letbane, som kommer til at have to stationer i området, og som giver området et markant løft. Samtidig er Gladsaxe Erhvervsby Danmarks ældste industrikvarter og for at kunne realisere det fulde vækstpotentiale i området, er der brug for udvikle området, så det også fremover kan tiltrække stærke investorer, virksomheder og medarbejdere.

Indsatsområder

Et af de parametre, som i stigende grad bliver afgørende for virksomheders lokalisering, er muligheden for faglige og sociale netværk og samarbejder samt adgang til attraktive bymiljøer. Samtidig vil de trafikale forhold, lejeniveau og parkering også fortsat have en central betydning.

Gladsaxe Erhvervsby i tal

  • 35.400 private arbejdspladser (2021).
  • 44.340 private- og offentlige arbejdspladser (2021).
  • 3.260 reelle virksomheder – dvs. virksomheder, der har et aktivitetsniveau svarende til minimum et halvt årsværk (2020).
  • 252 iværksættere.
  • Danmarks næststørste eksport (113,7 mia.) (2020) og høj BNP pr. indbygger (2,62 gange større end landsgennemsnittet) (2019).

Placering

Gladsaxe Erhvervsby er som udgangspunkt afgrænset til det område, der ligger mellem Ringvejen, Tobaksbyen, Gladsaxevej, Gladsaxe Møllevej, Vandtårnsvej og Sydmarken.

Se kortet her

Virksomheder

Der er ca. 250 virksomheder i området. Der er både en række små og større produktionsvirksomheder i samt en række store vidensvirksomheder. De største virksomheder i området er NOVO, NNIT, MT Højgaard, NCC og Krüger.

Se medlemmerne her

© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby