Samkørselskampagne: Vi starter med at køre sammen i november – skal jeres kollegaer køre med?

I november måned er vi med i den nationale samkørselskampagne. Så det er nu, I skal melde jeres virksomhed til, så I også kan være med til at gøre en forskel. Jo flere vi er på fra starten, jo bedre – og sjovere – bliver det at ændre vores transportvaner.

Og I kan gøre en stor forskel. I 19 ud af 20 biler i myldretiden kun sidder én person, så der er meget at vinde, hvis vi kører sammen i hverdagen. Færre biler på vejene reducerer CO2-udslip, støj og luftforurening, det er billigere og vi kommer hurtigere på arbejde og hjem igen, fordi trængslen i myldretiden letter.

Vi laver det i et partnerskab med Gladsaxe Kommune og samkørselsapp’en Nabogo. Nabogo app’en matcher jeres kollegaer med andre, som skal samme vej – og er fuldt integreret med Rejseplanen. Den er intuitiv og fleksibel- og sikkerheden er i orden. Når jeres kollegaer bruger Nabogo til at køre med, koster det kun 0,75 kr. pr. kilometer, som går direkte til chaufføren. Det er gratis at deltage i kampagnen for virksomheder i Gladsaxe – og i får en fuld kampagnepakke – og kan måle, hvor meget CO2, I har sparet.

Der er allerede mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner med fra Gladsaxe, så hvis I ikke er med, så skynd jer at tage fat i Sif Rantzau Klemp fra Nabogo: sif@nabogo.com, 81115627.

Se en film om, hvordan det fungerer her.

I kan allerede starte med at downloade Nabogoapp’en her:

iOS: https://bit.ly/nabogo_appstore

Android: https://bit.ly/nabogo_googleplay

  1. Opret en profil
  2. Brug kampagnekoden #Gladsaxe
  3. Opret en fast tur som chauffør eller en liftagent, hvis du gerne vil køre med.
  4. Vent på en notifikation fra en, der skal samme vej som dig.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *