Skal DTU hjælpe jer med jeres bæredygtige udfordringer?

På vores MASTERCLASS d. 17. juni fortalte Linda Weiss om DTUs nye CATALY(C)ST program. Her har I/vi mulighed for – igen – at få de studerende og forskere til at arbejde med vores cases og og finde innovative bud på nogle løsninger. Se Lindas oplæg her.

Det vil vi varmt anbefale at I gør – ikke mindst i lyset af de rigtiggode erfaringer, vi har med de 4 samarbejder vi har haft i foråret på tværs af virksomheder om madspild, elektronikspild, byggespild og emballagespild. Derfor vil vi i høj grad anbefale at I melder jer på banen, men de udfordringer eller overvejelser I står med i forhold til bæredygtighed.

Det er nemt at komme i gang. I skal blot skrive et par ord om jeres udfordringer og sende det til Linda Weiß linwei@dtu.dk, som står for det nye CATALY(C)IST program. Se også linkedIn opslaget her.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *