PERSONALEFORENINGSNETVÆRK


I Gladsaxe Erhvervsby ved vi, at arbejdsglæde ikke kun handler om arbejdet, men i høj grad også trivsel og det at have rum til at have det sjovt sammen.

Som led i en indsats for at gøre Erhvervsbyen til et godt sted for alle medarbejdere, har vi skabt et personaleforeningsnetværk. Her er det meningen, at virksomhederne i Erhvervsbyen kan være med og få inspiration til både egne arrangementer og indsatser – og i fælleskab med kollegaer i Erhvervsbyen.

I Personaleforeningsnetværket håber vi at kunne skabe en måde at samle medlemmerne i Erhvervsbyen om fælles interesser af oplysende, kulturel, selskabelig og sportslig karakter.

Personaleforeningsnetværket har allerede holdt møder, hvor blandt andet AB Klubben, Alfa Laval, Ferrosan, Gladsaxe Kommune/Idrætsanlæg, Go Monkey, Haveselskabet, Jespers Torvekøkken, Krüger, NCC, Norse Theme Parks, PPG Dyrup, Ramp 32, TEC og VWR International deltog.

På personaleforeningsnetværkets første møde blev der foreslået masser af arrangementer: Alt fra Walkathons fra virksomhed til virksomhed, Fodboldturnering på Gladsaxe Stadion og  Familieevents i Norse Theme Park til fælles grillfester og bankoaftener.

På første møde blev det derudover aftalt, at vi deler events mv. på vores facebookside, så skynd jer at følge os her – og sørge for at jeres kollegaer også gør det. Husk også at følge os på LinkedIn: Gladsaxe Erhvervsby.


© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby