LØBETRÆNING


Løbeklub

Der er mange ihærdige løbere i Erhvervsbyen. Derfor arrangerer Erhvervsbyen jævnligt teknisk løbetræning med coaching fra elitetræner Erling Worm fra NCC og hans kone Sylvia Kiberenge, hvor alle – uanset grundform – er meget velkomne.

Hold øje med kalenderen her på sitet, så du ikke går glip af næste løbetræning.

Hvis du har spørgsmål eller vil være med til træningen, så tøv ikke med at kontakte Erling Worm fra NCC på mail ewo@ncc.dk eller telefon 24 88 74 96.

OM ERLING OG SYLVIA
Erling Worm er mangeårig elitetræner af de bedste langdistanceløbere i Danmark. Han har opnået mange danske mesterskaber og gode internationale resultater. Sylvia Kiberenge er professionel maratonløber og løb i 2017 bl.a. Frankfurt marathon 1 minut hurtigere end den danske rekord på 2.29.09.

ERHVERVSBYLØBET

En stor del af et godt erhvervsliv bygger på medarbejdernes arbejdsglæde – derfor arbejder vi i Gladsaxe Erhvervsby hele tiden på at lave sociale arrangementer og events, der giver medarbejderne energi og glæde. Et af de tiltag, vi har lavet, er ERHVERVSBYLØBET, som er et løbeevent, der samler kollegaer i Erhvervsbyen til en dag med motion og socialt samvær på tværs af virksomheder.

I 2017 arrangerede Gladsaxe Erhvervsby det første løb i samarbejde med TEC og Fitness.dk i Tobaksbyen – løbet gik bare dengang under navnet ERHVERVSBYSTAFETTEN.

Over 50 kollegaer fra Erhvervsbyen mødtes til løbet i 2017, og der deltog blandt andet medarbejdere fra Novo Nordisk, Ferrosan, Infoba, Alfa Laval, Dyrup, Krüger, MT Højgaard og Gladsaxe Kommune.

Stafetholdene bestod af to deltagere, og holdene blev blandet, så deltagerne fik mulighed for at lære de andre kollegaer at kende. Ruten var på fire kilometer og startede foran TEC på Tobaksvejen. Efter løbet gik deltagerne indendørs og fik vafler og varm kakao, og der blev uddelt en præmie: Et gavekort til en fællesaktivitet i Fitness.dk for vinderen og en gruppe kollegaer. Stemningen til den første Erhvervsbystafet var rigtig god, og deltagerne var begejstrede for ideen om at mødes på tværs. Derfor har vi besluttet at gøre løbet til et årligt event, se datoen for næste ERHVERVSBYLØB i kalenderen.

Læs Gladsaxe Bladets artikel om løbet i 2017 her.

Oversigt over arrangementer

© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby