Medlemstilbud: Få blåstemplet jeres arbejde med Verdensmålene eller kom igang med Verdensmålene

Vi inviterer nu alle medlemmer med på rejsen inden for de 17 Verdensmål. I Bæredygtighedsgruppen har vi lavet et samarbejde med Bureau Veritas om 4 attraktive tilbud til at styrke arbejdet med Verdensmålene. Fordelen er, at vi på tværs af Erhvervsbyen kan dele vores erfaringer med at arbejde med Verdensmålene – og samtidig opnå gode rabatter.

De fire tilbud består i:
1. Verdensmålskursus (fælleskursus) hvis I vil øge kompetencerne og klædes på til at engagere jeres organisation i Verdensmålene.

2. Workshop for jer som er klar til at sætte mål og komme videre med konkrete handlingsplaner for Verdensmålene.

3. Verifikation – en uafhængig 3. parts vurdering, hvis I har udført konkrete tiltag og gerne vil vurderes på jeres indsats inden for Verdensmålene.

4. Certificering hvis I er klar til en systematisk og dokumenteret indsats af Verdensmålene samt kontinuerlig forbedring og nye initiativer.

Arbejdet med Verdensmålene er for alle brancher, store såvel som små virksomheder, og I kan blot vælge det tilbud, som er relevant for jer. Læs mere om tilbuddet og hvordan I tilmelder jer her. Vi håber at mange af jer vil benytte jer af dette tilbud.

Er du i tvivl om, hvor I skal starte jeres rejse – trin 1, 2,3 eller 4, så kontakt Tomas Jørgensen på +45 2684 4199/ tomas.jorgensen@bureauveritas.com

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *