Kom til dialogmøde om trafik og mobilitet

Vi ved, at det er afgørende, at transporten til og fra arbejde går så let som muligt. Letbanebyggeriet er gået igang – og det vil ind i mellem udfordre trafikken. Derfor vil vi sammen med Gladsaxe Kommune gerne invitere til et dialogmøde. Her vil vi tale om, hvad vi – i kraft af vores partnerskab i Erhvervsbyen – konkret kan gøre for at hjælpe hinanden med at gøre det lettere og sjovere at justere vores transportvaner – og både spare tid, hjælpe klimaet og vores velvære.

Til inspiration for dialogen vil teamleder for veje og trafik i Gladsaxe Kommune, Carsten Høeg Maegaard, give en update på, hvordan letbanebyggeriet skrider frem. Anne Stougaard, projektleder på grøn mobilitet i Gladsaxe Kommune, vil kort fortælle om, hvordan man som virksomhed kan gøre en forskel.

Når I tilmelder jer, vil vi bede jer svare på nogle få spørgsmål.

Se invitationen og tilmeld dig her.

Vi ser frem til dialogen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *