Gå-hjem-møde: Cirkulær økonomi

Er din virksomhed klar til vækst gennem cirkulær økonomi?

Kom og hør, hvordan PPG Coatings (tidligere Dyrup A/S) har øget konkurrenceevnen og fastholder arbejdspladser i Danmark ved at satse på bæredygtighed og cirkulær økonomi.
Cirkulær økonomi handler om at skabe økonomisk vækst uden merforbrug af jordens råmaterialer. Det opnår vi ved at gentænke måden, vi designer og udvikler, køber, forbruger og genanvender materialer på. Det kan f.eks. være gennem recirkulering af ressourcer, hvilket forlænger ressourcernes levetid og reducerer materialeforbruget. Unødigt stort forbrug af ressourcer og materialer øger omkostningerne og mindsker dermed konkurrenceevnen.

Vær med til en spændende eftermiddag, hvor du udover at høre Dyrups historie, vil blive præsenteret for Erhvervsstyrelsens projekt ”Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller”, der f.eks. omfatter støttemidler og støtte i form af rådgivning. Vi skal også høre MATChE/DTU fortælle om et værktøj, de har udviklet til vurdering af din virksomheds parathed til cirkulær økonomi. Du vil i denne session selv få lov at prøve en parathedsvurdering.

Du finder invitationen til mødet her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *