Kobling af CSR og Verdensmålene i HR betaler sig – se film fra HR mødet i august

Fredag d. 26 august mødtes vi hos Ferrosan Medical Devices til vores HR-frokostgruppe. Temaet for dagen var koblingen af HR, CSR og Verdensmålene – og den strategiske kommunikation af disse. 

Det var en inspirerende dag, hvor vi fik udvekslet erfaringer og gode råd til, hvordan vi kan integrere CSR og Verdensmålene i det strategiske HR-arbejde, så det skaber mest mulig værdi.

Som inspiration til dialogen fortalte Natja Kleisdorff, HR-direktør i Berendsen og Stine Bjørnstrup Andersen, CSR Coordinator i Berendsen, om deres ambitiøse og konkrete arbejde med at koble CSR og Verdensmålene som en integreret del af deres HR.

Derudover fortalte Lise Gandløse, teamleder i Jobcenter Gladsaxe, om hvordan vi sammen kan løfte den vigtige opgave med at få borgere, der enten er på kanten af arbejdsmarkedet, nyuddannede eller højt specialiserede – ud og skabe værdi i virksomhederne.

Det var en spændende dag med god dialog og sparring på tværs. Hvis du er interesseret i vores HR-frokostmøde eller gerne vil have genopfrisket pointerne fra dagen, kan du se vores lille film fra mødet her.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *