Husk at tilmelde jer generalforsamlingen d. 19. juni

Nu er det tid til vores årlige Generalforsamling i Gladsaxe Erhvervsby. I år har vi fået mulighed for at være på et af de fineste steder i Erhvervsbyen – Mørkhøjgård, som Freja Ejendomme ejer og er ved at udvikle.

Vi håber, at rigtig mange af jer vil komme og få mulighed for at møde kollegaer fra hele området, blive opdateret på hvad der sker i Erhvervsbyen og ikke mindst give jeres input til, hvor vi skal skabe værdi sammen fremover.

For at få inspiration til det, har vi inviteret Carolina Benjaminsen, som er direktør for Ørestad Innovation City Copenhagen – ØICC. ØICC er et erhvervspartnerskab som på en del områder ligner Erhvervsbyen – og som i løbet af få år har fået et innovativt og værdiskabende samarbejde i gang i Ørestaden.

Se invitation og dagsorden her– og husk at tilmelde dig snarest muligt og senest 17. juni.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *