Få en ung i job – sammen kan vi hjælpe Gladsaxes unge

Når unge kommer i fritidsjob kan det styrke deres selvtillid, lære dem ansvarlighed og måske åbne deres øjne for et fag eller erhverv, de ikke havde overvejet. I Fritidsjobindsatsen i Gladsaxe arbejder de på at få unge i job – måske kan din virksomhed hjælpe?

Fritidsjobindsatsen i Gladsaxe arbejder for at få flere unge tidligt ind på arbejdsmarkedet og lige nu har tiltaget mere end 100 ansøgninger liggende fra unge mellem 13-17 år, som gerne vil have et job. Det er en mulighed for, at I som virksomhed kan få løst nogle opgaver samtidig med, at I hjælper de unge på vej.

Det at have et fritidsjob giver den unge mulighed for at snuse til forskellige brancher og blive inspireret til at vælge uddannelsesvej – og samtidig styrker det den unges oplevelse af selvstændighed. De unge må arbejde 2 timer om dagen efter skole kl.15.00 og op til 8 timer i weekenden. De kan løse opgaver såsom at tømme skraldespande, makulere, støvsuge, gøre rent, pakke goodiebags, assistere til event m.v. Der er allerede over 50 unge, som har fået et job.

Hvis jeres virksomhed har nogle arbejdsopgaver, der kan løses af unge i Gladsaxe, kan I læse mere om Fritidsjobsindsatsen her. De laver gerne et jobopslag på Facebooksiden  ”Fritidsjob Gladsaxe” og screener de unge, så I får de bedste kandidater.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *