Hjælp til praktiske gøremål gør det lettere at være medarbejder i Erhvervsbyen

Tid og overskud til praktiske gøremål kan være i underskud, når du som medarbejder i Erhvervsbyen kommer hjem efter en god, lang arbejdsdag. Dét problem prøver Gladsaxe Erhvervsby og virksomheden More Minutes nu at afhjælpe.

En af de mest begrænsede ressourcer for de 12.500 medarbejdere i Gladsaxe Erhvervsby er i langt de fleste tilfælde tid. Derfor tester Gladsaxe Erhvervsby og virksomheden More Minutes i øjeblikket et nyt koncept af, som skal gøre det lettere og sjovere at være medarbejder i Erhvervsbyen.

Konceptet går ud på, at alle medarbejdere i Erhvervsbyen kan få ordnet praktiske gøremål, mens de er på arbejde. Det kan for eksempel være at få støvsuget og vasket bilen, få repareret cyklen, få ordnet vasketøj og rensetøj eller få leveret den færdige aftensmad til arbejdspladsen.

More Minutes samler disse leverandører på én markedsplads og gør det enkelt for både virksomheder og medarbejdere at benytte. I skrivende stund er der allerede etableret aftaler med en række virksomheder, der nu kan tilbyde deres medarbejdere aflastning i hverdagens gøremål.

“I Gladsaxe Erhvervsby arbejder vi hele tiden på at etablere tiltag, der kan øge livskvaliteten i hverdagen for Erhvervsbyens medarbejdere og give dem dét overskud, der skal til for, at de går glade på arbejde og går glade hjem. Samarbejdet med More Minutes er et forsøg på dette, så vi håber, at det er en service, virksomhederne har lyst til at tilbyde deres medarbejdere,” siger Karen Brosbøl Wulf, leder af Gladsaxe Erhvervsby.

Det er gratis for virksomhederne i Erhvervsbyen at få besøg af More Minutes, og det eneste, det koster dig som medarbejder, er betaling for den service, du modtager, så du nemt og hurtigt kan få ordnet en række praktiske gøremål uden at skulle bruge tid på det.

Læs mere om More Minutes her, eller kontakt Anne Bladt, Direktør i More Minutes, på telefon 51 90 04 74 eller mail anne@moreminutes.dk for mere information.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *