BÆREDYGTIGHED

Vi vil ikke svigte verdensmålene.


Bæredygtighed bliver et større og større fokus, og i Erhvervsbyen har vi et ønske om at blive det mest bæredygtige erhvervskvarter i Danmark. Vi deler en vision om at skabe en lysere fremtid for kommende generationer, og det kan ikke opnås uden handling. Vi benytter derfor vores tætte samarbejde i Erhvervsbyen til at skabe bæredygtige løsninger og inspirere hinanden til at gøre en forskel.

TILTAG

Bæredygtighedsgruppe

Den store interesse i at gøre en forskel har ført til stiftelsen af Erhvervsbyens bæredygtighedsgruppe. Vi har løbende møder angående verdensmål, CSR og cirkulær økonomi, hvor vi arbejder med bæredygtighed på tværs af områderne.

NABOGO

Vi har indgået et partnerskab med Gladsaxe Kommune om samkørselstjenesten NABOGO. Denne app gør det lettere at køre med sine kollegaer, formindsker trafik og er godt for miljøet.

Genbrug af kaffegrums

Vi arbejder sammen for at omdanne kaffegrums til et brugbart produkt i Erhvervsbyen. Beyond Coffee og Kaffe Bueno tilbyder løsninger, hvor de indsamler kaffegrumsen fra virksomheder, som derefter bliver genanvendt til at producere kaffeolie og -mel.

Bæredygtigt tryk

Vi har vi indgået et samarbejde med KLS PurePrint, som er et af de mest bæredygtige trykkerier i verden. Vi vil gøre det mere attraktivt at gøre en forskel for miljøet, og medlemmer af Erhvervsbyen bliver derfor tilbudt ekstraordinær rabat på tryksager.

© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby