Bruger I for meget engangsemballage i jeres kantine? Få inspiration til nye løsninger her

Forbruget af engangsplastik i catering er meget højt – ikke mindst pga. corona. Det vil vi i Erhvervsbyen gerne hjælpe med at finde nogle løsninger på. De tre bachelorstuderende Ellen, Ellen og Laura har udviklet et bud på multi-use mademballage til frokostcatering. Vurderingen er at det kan nedbringe CO2 forbruget med 75 pct. og omkostningerne med 30 pct. Se deres oplæg her.

Det er sket i et tæt samarbejde med Jespers Torvekøkken. Konceptet er blevet rigtig godt modtaget hos Jespers Torvekøkken, som nu arbejder på mulighederne for at gå videre med det. Kontakt Ronny Saul i Jespers Torvekøkken, hvis I vil høre mere. 21708674, rs@torvekoekken.dk.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *