Stor interesse for vores webinar om Byg Cirkulært

Det var godt at opleve så stor interesse fra hele landet for at deltage i vores webinar om Byg Cirkulært – hvordan gør vi det sammen. Og ikke mindst den store opbakning til www.bygcirkulært.dk. Se eller gense webinaret her. 

Virkelig spændende vinkler på det cirkulære byggeri fra Kåre Stokholm Poulsgaard fra 3XN/GXN, som gav os inspiration fra London og Circle House Lab. Anders Strange Sørensen fra Enemærke & Petersen a/s,som fortalte om erfaringerne med ressourcekortlægninger, afsætning og genbrugsverificering – og Thomas Bruun, som fortalte om behovet for at skalere og industrialisere de brugte #byggematerialer og udfordringerne med dokumentation via ETA.

Vi er snart klar med et andet spændende webinar. Kontakt os hvis I vil være ambassører for bygcirkulært.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *