Gladsaxe Erhvervsby går forrest i kampen mod transportspild

CO2 udledning fra trafik udgør ca. 40 % af den samlede CO2-udledning i Gladsaxe. I Gladsaxe Erhvervsby arbejder vi sammen om at blive mere bæredygtige. Særligt i forhold til at mindske transportspild, kan vi ved at gå sammen gøre en stor forskel for klimaet, trængslen på vejene og vores sundhed. Som virksomheder vil vi gerne tage medansvar for vores medarbejderes transport.

Derfor har Transportspildsgruppen med Krüger, Canon, Alfa Laval og Gladsaxe Kommune i spidsen udarbejdet et idékatalog, så vi kan inspirere hinanden til at arbejde målrettet med mobility management – og finde flere måder at komme fleksibelt og bæredygtigt til og fra arbejde – og transporten i løbet af arbejdsdagen.

Se idékataloget her og kontakt os gerne, hvis du har kommentarer eller forslag.

Foto: Alexandra Instituttet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *