Vil du være med til at skabe en bæredygtig bevægelse i Erhvervsbyen?

Den 1. november afholdte vi møde i vores Direktørforum, hvor professoren i cirkulærøkonomi Tim McAloone fra DTU delte nogle tal på, hvad mulighederne og truslen er indenfor bæredygtighed. Direktøren hos Alfa Laval Danmark Per Lund var vært under mødet. Flere forskellige virksomheder var samlet – lige fra medicinvirksomheder til madvirksomheder. Det viser blot, at man sagtens kan samarbejde på tværs af virksomheder og skabe nogle bæredygtige løsninger sammen.

Tim McAloone havde også et budskab til Gladsaxe Erhvervsby: “I har alt det der skal til i Gladsaxe Erhvervsby for at skabe en bæredygtig bevægelse”.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *