Kan en 4-dages arbejdsuge øge en virksomheds overskud?

Vores næste møde i HR-gruppen vil handle om værdien af at indføre en 4-dages arbejdsuge. Det vil skabe 20% mindre arbejdstid, men det kan faktisk også øge både produktivitet og overskud i en virksomhed.

Henrik Stenmann, CEO hos IIH Nordic, besluttede i 2014 at undersøge mulighederne for at øge arbejdsglæden og give medarbejderne mere tid uden at påvirke virksomheden negativt. Det viser sig at have lykkedes. Medarbejdertilfredsheden hos IIH Nordic er ikke kun højere end nogensinde, men virksomheden har netop også sat en omsætningsrekord.

Henrik Stenmann vil til mødet holde et oplæg om deres rejse med arbejdsugen på 4 dage. Han vil komme ind på selve idéen, tiltag der har forbedret produktiviteten, og resultater i bløde og hårde tal.

HR-mødet vil finde sted fredag den 31. januar klokken 13:00 til 15:00.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *