Hør om HR’s centrale rolle i krisehåndtering

Vi har i Erhvervsbyen haft et spændende HR-frokostmøde hos vores medlem Mannov. Temaet var HR’s rolle i forhold til krise- og konflikthåndtering. Kommunikationskollegaerne fra de forskellige virksomheder var derfor også inviteret.

Mannovs direktør Reinholdt Schultz holdt et inspirerende oplæg, hvor han delte ud af sine mangeårige erfaringer med at hjælpe virksomheder. Her kom han ind på HR-afdelingens funktion, og hvor vigtigt det er at have en organisation, der er klar til at tackle udefrakommende kriser. Kriser kan endda, i ideelle tilfælde, påvirke virksomheder positivt, da det kan få medarbejdere til at stå mere sammen.

Tak til alle deltagere samt Mannov for at lægge hus til eventet. Se vores film nedenfor.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *