Hør hvordan Kaffe Bueno kan genanvende jeres kaffegrums

Som et led i vores ambition om at løfte bæredygtigheden i Erhvervsbyen har vi igangsat et samarbejde med Kaffe Bueno. Kaffe Bueno er en ambitiøs og hurtigt voksende start-up virksomhed, som bor i Alfa Lavals Innovation House. Samarbejdet går ud på, at de gratis indsamler vores kaffegrums, som derefter kan benyttes til at producere bl.a. fødevarer og kosmetiske produkter. På den måde kan vi spare naturen for tonsvis af metangasser da der bliver drukket rigtig meget kaffe. Faktisk drak vi danskere over 50 millioner kg kaffe i 2018!

Se filmen, hvor Alejandro Franco, medstifter af Kaffe Bueno, fortæller, hvordan de arbejder og om deres tilbud til Erhvervsbyen. Vi er allerede en række virksomheder, som har meldt os på banen. Læs mere her og kontakt Karen, hvis I også vil genanvende jeres kaffegrums.

Du kan læse mere om vores samarbejde med Kaffe Bueno her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *