Lad os sammen mindske transportspild – gå med i vores samarbejde med NABOGO

Vidste du, at der hver dag pendler ca. 60.000 medarbejdere i alt ind og ud af Gladsaxe? Og vidste du, at langt de fleste kører alene i deres bil? Hvis vi giver hinanden et lift, kan vi faktisk mindske myldretidskøer, parkeringsudfordringer og spildtid i trafikken – og samtidigt gøre en forskel for klimaet.

Derfor er Erhvervsbyen gået sammen med Gladsaxe Kommune om at tilbyde samkørselstjenesten NABOGO, som vil gøre det nemt og fleksibelt for dig og dine medarbejdere at komme til og fra arbejde.

Ved at installere NABOGO app’en, kan du hurtigt se om du kan køre med din kollega eller én lige i nærheden. I app’en kan du se dine lokale NABOGO-stoppesteder, så chauffør og passager nemt kan finde hinanden. NABOGO er også koblet sammen med Rejseplanen, så du nemt kan se mulighederne med samkørsel og offentlig transport.

Så kunne du tænke dig at få et NaboStop i nærheden af din virksomhed, og samtidigt være med til at reducere CO2 og trængsel? – Spred ordet til dine medarbejdere og vær med, når vi lancerer det i starten af 2020

– jo flere vi er med fra starten, jo større succes bliver det!

Tilmeld dig hos Karen og læs mere om vores samarbejde her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *