Nu åbner Dyrups æblelund

Nu åbner PPG/Dyrup og Gladsaxe Erhvervsby Dyrups Æblelund for borgere og kollegaer i Erhvervsbyen – kom til åbningsfejring den 22. oktober.

I Gladsaxe Erhvervsby ved vi, at grønne områder er en vigtig del af en by med veludviklet vækst og livskvalitet. Nu tager vi endnu et skridt imod målet om at gøre Erhvervsbyens byrum mere attraktivt.

Sammen med PPG/Dyrup åbner Erhvervsbyen nemlig Dyrups Æblelund, hvor vi i bogstaveligste forstand plukker frugterne af vores samarbejde i Erhvervsbyen. Alle er velkomne til at kigge forbi for at fejre åbningen mandag den 22. oktober kl. 14-15.30.

Borgmester Trine Græse vil sammen med direktør for PPG/Dyrup og formand for Gladsaxe Erhvervsby, Peter Sørensen, åbne lunden – og Erhvervsbyen byder i forbindelse med arrangementet på friskpresset æblemost og inviterer til, at man som virksomhed eller medarbejder i Erhvervsbyen kan komme forbi og lade sig inspirere til, hvordan man kan bruge lunden.

“Alle medarbejdere i Erhvervsbyen, borgere i Gladsaxe, foreninger og andre interesserede kan være med til at forme udviklingen af Æblelunden. Vi tager en åben snak om, hvordan vi kan bruge området. Det kunne være til nyttehaver, mindre events, naturvejledning, frokoster i det grønne eller måske bare en afstressende stund i naturen – der er mange gode muligheder,” siger Karen Brosbøl Wulf, leder af Gladsaxe Erhvervsby.

Åbningen af Dyrups Æblelund er et led i en større omdannelse af Erhvervsbyen, hvor Gladsaxe Erhvervsby arbejder på at udvikle og forskønne området i samarbejde med ejere og lejere og dyrke det gode naboskab til at skabe vækst og livskvalitet. Er I interesseret i at høre mere om dette, så kontakt gerne til Karen Brosbøl Wulf på karwul@gladsaxe.dk eller ring på 29 29 88 58.

Del invitationen med jeres medarbejdere, så de også får mulighed for at opleve den fine, grønne oase og få glæde af den i hverdagen. Tilmelding sker til Karen Brosbøl Wulf på ovenstående mail.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *