God stemning til VIRKBAR hos RAMP 32

Torsdag eftermiddag bød på en vellykket VIRKBAR hos RAMP 32, hvor Gladsaxe Erhvervsby fremover vil holde TORSDAGSBAR den sidste torsdag i hver måned.

De autentiske rammer hos RAMP 32 skabte en rigtig god stemning for VIRKBARen torsdag den 27. september. Medlemmerne af Gladsaxe Erhvervsby mødtes på tværs af en lang række virksomheder for at opleve RAMP 32 og høre Christian Nielsen, medejer af RAMP 32, fortælle om, hvilke tanker de gør sig om udviklingen af stedet. De er meget åbne i forhold til at tage en dialog om de ønsker, der er blandt virksomheder og medarbejdere i Erhvervsbyen.

Der var en livlig dialog på kryds og tværs og der var flere, som valgte at købe noget af interiøret til kontoret eller privaten.

På RAMP 32 er der mulighed for at  holde både små og større møder og events i nogle anderledes og inspirerende rammer. Samtidig vil noget af RAMP 32 også fungere som kontorhotel. Der er nogle enkelte pladser tilbage. Samtidig er det også muligt at kigge forbi og drikke en velbrygget kvalitetskaffe med mulighed for at møde andre kollegaer fra Erhvervsbyen.

Fremover vil RAMP 32 på Mørkhøj Bygade 32 sætte rammen for Erhvervsbyens TORSDAGSBAR for alle kollegaer i Erhvervsbyen den sidste torsdag i hver måned fra kl. 15.30. De næste to TORSDAGSBARer er den 25. oktober og den 29. november.

“I Gladsaxe Erhvervsby håber vi selvfølgelig, at medarbejderne i Erhvervsbyen vil bakke op om initiativet og huske at booke TORSDAGSBAR ind i både deres egne og deres kollegaers kalendere,” siger Karen Brosbøl Wulf,

Hvis I har lyst til at være vært for en af de kommende VIRKBARer og give kollegaerne i Erhvervsbyen en særlig oplevelse fra jeres virksomhed, så tag kontakt til Karen Brosbøl Wulf.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *