Gå-hjem-møde: Tænk vildt med Rane Willerslev!

I kraft af et fint samarbejde med Colliers og NIAM, som ejer kontordomicilet VAT83 på Vandtårnsvej 83, er vi glade for at kunne invitere de af jer, som er flittige læsere af nyhedsbrevet og hurtige på tasterne til et ekslusivt gå hjem møde med et tænk vildt foredrag med Rane Willerslev. Rane Willerslev er direktør for Nationalmuseet og en meget efterspurgt foredragsholder. Rane vil fortælle om, hvordan vi gør kreativiteten til en kraftfuld katalysator for en sund og dynamisk samarbejdsudvikling ved at turde tænke vildt – og ikke at mindst at turde fejle.

Samtidig kan I også få mulighed for at opleve det ny istandsatte atrium i den moderne kontorbygning, hvor der stadig er ledige kontorfaciliteter. Og du kan møde andre kollegaer fra Erhvervsbyen og omkring liggende områder over en drink og en snack.

Der er få pladser, så I skal være hurtige – det er først til mølle! NB: Maks 1-2 deltagere pr. virksomhed.

Se programmet og tilmeld dig her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *