Investorer trodsede sne og kulde for at udvikle Erhvervsbyen

Interessen for arbejdet i Gladsaxe Erhvervsby er stor, og derfor valgte flere investorer og virksomheder at troppe op til studietur i Erhvervsbyen til trods for en bidende kulde.

Selvom sneen faldt tæt og kulden bed i kinderne, var der stor interesse fra investorer, virksomheder og kommune for at deltage i studieturen i Erhvervsbyen og få øje på områdets muligheder.

På studieturen besøgte deltagerne blandt andet den kommende Tobaksby, Rosenkæret, det nye boligområde ved Søborg Møbler samt Mørkhøjgård og skoven ved Mørkhøj Bygade. Deltagerne var centrale investorer og virksomheder blandt andet PensionDanmark, Dades, MT Højgaard, NCC, CASA, Freja Ejendomme og Gladsaxe Kommune.

Alle virksomhederne er meget engageret i den byrumsgruppe, Erhvervsbyen har etableret, og Byrumsgruppen har en fælles ambition om at udvikle Erhvervsbyen fra at være et ældre industriområde til at være et levende erhvervskvarter, som er attraktivt for både virksomheder og borgere i Gladsaxe.

På studieturen var der enighed om, at der skal arbejdes sammen om at give området sit eget særkende – og området skal gøres grønnere og mere indbydende. Samtidig skal der etableres grønne stier på tværs, så det er lettere at bevæge sig på tværs af Erhvervsbyen, ikke mindst når letbanen kommer til at køre i området.

Virksomhederne vil nu sammen med Gladsaxe Kommune igangsætte konkrete initiativer, som både på kort og længere sigt vil løfte området.

Byrumsgruppen er åben for alle med en interesse i området. Hvis du er interesseret i at høre mere om Erhvervsbyen eller Byrumsgruppen, så kontakt leder af Gladsaxe Erhvervsby, Karen Brosbøl Wulf.

Se en lille film fra besøget.