Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Facility Netværk: Vil I spare tid, penge og finde de smarteste løsninger?

7. maj 2018 Hele dagen

Detaljer

Dato:
7. maj 2018
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:

Vil I spare tid, penge og finde de smarteste løsninger?

I Gladsaxe Erhvervsby vil vi gerne arbejde sammen om at spare tid, penge og finde de smarteste løsninger, som skaber vækst og livskvalitet.
 
Vi er i dag 250 virksomheder og 12.500 medarbejdere i Erhvervskvarteret. Samtidig er vi den kommune og det erhvervsområde, hvor antallet af medarbejdere vokser mest! Det er jo et stærkt udgangspunkt!
 
Derfor vil vi gerne invitere jer til en dialog om, hvordan vi kan skabe nogle værdifulde samarbejder på tværs fx om indkøbsaftaler, deling af faciliteter og ressourcer, netværk, vidensdeling om facility management – og hvad der ellers giver mening og besparelser – afhængig af om man er ejer eller lejer, stor eller lille virksomhed etc. Konkrete samarbejdsaftaler kan være alt lige fra indvendig og udvendig vedligeholdelse, deling af p-pladser, receptions- og vagtordninger til deling af mødelokaler, fitnessrum, 3D printere mv.
 
Mødet foregår mandag d. 7. maj kl. 14.30-16 og Beierholm er værter for mødet. De bor på Knud Højgaards Vej 9. Vi sender også en invitation til jer via outlook. Hvis der er andre af jeres kollegaer, som det er relevant for, så er I velkommen til at formidle det videre og invitere dem til mødet.
 
På mødet vil Jan Hollender, facility & security manager hos Dyrup/ PPG Architectural Coatings EMEA fortælle om,hvordan de arbejder med facility management og give eksempler på samarbejdsmuligheder. Vi håber at se rigtig mange af jer.

Download invitation (DK)

© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby