Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dialogmøde om trafik

3. maj 2019 13:30 15:30

Vi ved, at det er afgørende, at transporten til og fra arbejde går så let som muligt. Letbanebyggeriet er gået igang – og det vil ind i mellem udfordre trafikken. Derfor vil vi sammen med Gladsaxe Kommune gerne invitere til et dialogmøde. Her vil vi tale om, hvad vi – i kraft af vores partnerskab i Erhvervsbyen – konkret kan gøre for at hjælpe hinanden med at gøre det lettere og sjovere at justere vores transportvaner – og både spare tid, hjælpe klimaet og vores velvære.

Til inspiration for dialogen vil teamleder for veje og trafik i Gladsaxe Kommune, Carsten Høeg Maegaard, give en update på, hvordan letbanebyggeriet skrider frem. Anne Stougaard, projektleder på grøn mobilitet i Gladsaxe Kommune, vil kort fortælle om, hvordan man som virksomhed kan gøre en forskel. Derudover vil Rikke Gemzøe, kommunikationschef i MOE, fortælle om deres gode erfaringer med en velgørende cykelkampagne, som vi måske kan lade os inspirere af i Erhvervsbyen.

Vi vil gerne forme dialogen ud fra jeres interesser. Så når I tilmelder jer, vil vi bede jer svare på nogle få spørgsmål. Se tilmelding til højre. Vi ser frem til dialogen!

Se invitationen og tilmeld dig her.

Detaljer

Dato:
3. maj 2019
Tidspunkt:
13:30 – 15:30
Begivenhed Kategorier:
,
© Copyright - Gladsaxe Erhvervsby