Kom til Direktørmøde d. 31. august: Empati med fremtiden i lyset af coronaen – nyskabende lokale partnerskaber som vej ud af krisen?

Så er det tid til vores næste Direktørmøde i Erhvervsbyen. Det sker d. 31. august kl. 14-16 hos vores medlem Spillestedet Richter (). Bagefter holder vi Generalforsamling og ginsmagning – med og uden alkohol.

Temaet for mødet er: Empati med fremtiden i lyset af coronaen: Nyskabende lokale partnerskaber som vej ud af krisen? Det har Christian Bason, CEO i Danish Design Centre / Dansk Design Center nogle spændende bud på.

Christian vil fortælle om hvordan vi håndterer de stigende krav om at involvere sine interessenter og leverandører, en skærpet klimadagsorden og nye produktionsteknologier – og ikke mindst perspektiverne i at skabe stærke lokale #partnerskaber. Tilmeld dig hos Karen Brosbøl Wulf, Leder af Erhvervsbyen karwul@gladsaxe.dk.

Vi glæder os!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *