Innovationsfonden investerer i More Minutes

More Minutes er en iværksættervirksomhed, som er startet op i et tæt samarbejde med Gladsaxe Erhvervsby. Mange af os i Erhvervsbyen er allerede en del af More Minutes og har prøvet de mange forskellige serviceydelser på arbejdspladsen fx hjulskift, frisør, bilrengøring, reparation af cykel, mobiltelefoner og meget mere. More Minutes har for nylig modtaget en større bevilling fra Innovationsfonden til at udvikle en digital platform, hvor leverandører nemt kan udbyde deres services og kunder nemt kan bestille services.

Midlerne fra Innovationsfonden er en fin anerkendelse af idéen med – på en effektiv måde – at få leveret private ydelser på arbejdspladsen – og på den måde spare kostbar tid i hverdagen. Anne Bladt er stifter af More Minutes og udtaler: ”Jeg er superstolt over den anerkendelse, der ligger i at få midler fra Innovationsfonden. Anne er heller ikke i tvivl om, at samarbejdet med Gladsaxe Erhvervsby har stor betydning: ”Samarbejdet med Erhvervsbyen har været meget værdifuldt og har stor betydning for, hvor vi er i dag. Det har givet et solidt grundlag at bygge videre på.” 

More Minutes fortsætter selvfølgelig med at servicere virksomhederne i Gladsaxe Erhvervsby. Når digitaliseringsprojektet er gennemført er det planen, at nye markeder skal erobres.

Se videoen hvor More Minutes fortæller mere om, hvilke serviceydelser de tilbyder og hvordan det kan gavne dig og din hverdag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *