Stor opbakning til Direktørfrokosten – se film og næste skridt her

Vi har nu holdt vores første Direktørfrokost i Erhvervsbyen. Det var en spændende og inspirerende dag, hvor adm. direktører på tværs af Erhvervsbyen kunne lære hinanden at kende og samtidigt diskutere emnet for dagsordenen – Business og Bæredygtighed.

Mange tak til Freja Ejendomme for at åbne dørene på Mørkhøjgård op for os, og tak til Jespers Torvekøkken for at levere den gode, bæredygtige frokost.

Vi havde inviteret Jacob Jønck – direktør i Simple Feast, der på en provokerende og medrivende måde fortalte om, hvordan man som virksomhed kan nå ud til de stigende miljøbevidste kunder på en bæredygtig måde.

Der var meget inspiration at hente, og vi håber at dagen har været med til at sætte motivationen og idéerne i gang, i forhold til at gøre jeres virksomhed og Erhvervsbyen mere bæredygtig. Der er mange spændende samarbejdsmuligheder, vi kan realisere sammen.

Der er et ønske om at direktørerne kan mødes løbende. Derfor har vi, Per Lund Hansen – direktør i Alfa Laval Copenhagen og Peter Sørensen – direktør i PPG Dyrup inviteret til møde den 1. november kl. 08.00-10.00, hvor vi vil drøfte muligheder i cirkulære samarbejder sammen med Tim C. McAloone – professor i cirkulær økonomi fra DTU. Emnerne fastlægges løbende afhængig af interesse.

Kontakt Karen hvis du er direktør og gerne vil deltage.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *