Netværksmøde i Dyrups Æblelund


28. januar 2021
16:56

Kender du Dyrups Æblelund, og vil du være med til at udvikle området?

Dyrup har sammen med Gladsaxe Erhvervsby åbnet Æblelunden op for borgere og medarbejdere i området. Vi vil gerne invitere alle jer, som har idéer og ønsker til, hvordan vi kan bruge Æblelunden – og som har lyst til at være med i et fælleskab om at udvikle området. Det kunne f.eks. være nyttehaver, yoga events, æblemosteri, børnehavebesøg, skattejagter og meget mere. Alle er velkommen – uanset om du er borger eller medarbejder.

Vi mødes i Æblelunden, så vi sammen kan opleve den dejlige natur. Derefter går vi over på den anden side af Gladsaxevej til FGU, den nye ungdomsuddannelse i Erhvervsbyen, og snakker om, hvordan vi kan realisere idéerne. Eleverne på FGU serverer kaffe og kage for os.

Du kan tilmelde dig hos Pia Carlsen, PPG Dyrup pncarlsen@ppg.com – skriv gerne om dine idéer.

Æblelunden har åben mandag til fredag fra 7-19.00 – Dyrup har sørget for toiletter og adgang til vand i haven.

Detaljer

Dato:
28. januar 2021
Tidspunkt:
16:56
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *