Invitation til konference om privat-offentlige bysamarbejder

Hvorfor finder stadigt flere offentlige og private parter sammen i lokale partnerskaber om i fællesskab at sikre byer og byområders attraktivitet og udvikling? Og hvad kan vi lære af de mange bysamarbejder, der er i gang?

Konferencen er målrettet private og offentlige aktører med interesse for udviklingen af privat-offentlige bysamarbejder: f.eks. bymidte-samarbejder, BIDs (Business Improvement Districts), turismesamarbejder, innovations-distrikter og lign. På konferencen vil du blandt andet få indblik i læringen fra de mange danske og udenlandske cases.

Du kan blandt andet møde:

  • Jane Sandberg, Museumsdirektør på ENIGMA, tidligere adm. direktør i Arkitektforeningen, Trapholt og Øregaard Museum.
  • Maj Green, By- og Miljødirektør i Gladsaxe kommune og formand for netværk for privat-offentlige bysamarbejder. Hun er desuden Gladsaxe Kommunes repræsentant i bestyrelsen for foreningen Gladsaxe Erhvervsby.
  • David Downey, Formand og administrerende direktør for The International Downtown Association (IDA), tidligere administrerende direktør for American Institute of Architects ’Urban Design Center og administrerende direktør for Michigan-delen af American Planning Association.

Find invitationen og læs programmet her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *