Invitation til Direktørfrokost

Den 6. september lancerer vi et nyt koncept, som skaber mulighed for, at adm. direktører kan mødes til en Direktørfrokost og lære hinanden at kende og finde fælles løsninger på tværs af Erhvervsbyen .

Det første møde er d. 6. september kl. 11.30-14 på Mørkhøjgård og handler om business og bæredygtighed. På tværs af brancher står vi over for at skulle løfte en stor, fælles udfordring – men det åbner også op for nye, spændende forretningsmuligheder.

Forandringen kræver nye alliancer. Vi tror på, at vi ved at stå sammen i Erhvervsbyen kan finde fælles løsninger og blive klogere sammen. Vi får også inspiration udefra, da vi har inviteret Jakob Jønck, stifter af Endomondo og i dag direktør i Simple Feast til fortælle,  hvordan han med vegetariske og miljøvenlige måltidskasser har ramt nerven hos de miljøbevidste kunder.

Find invitationen her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *