Stor enighed om at vi kan hjælpe hinanden med at mindske trængslen

Fredag d. 3. maj holdt Erhvervsbyen i samarbejde med Gladsaxe Kommune dialogmøde om trafik og mobilitet. Mødet blev holdt hos NIAM på Vandtårnsvej 83 a. Vi havde en rigtig god dialog både om de udfordringer, som letbanearbejdet giver og hvordan der arbejdes med infrastrukturen.

Ikke mindst var det godt at opleve, at vi fik en fælles forståelse af, at vi kan gøre en stor forskel ved at justere i vores transportvaner – hvad enten det er at tage cyklen eller løbehjulet, møde senere, køre sammen eller andet – for når blot få procent af os gør det, letter det markant på trængslen til gavn for os alle. Så jo mere vi kan hjælpe hinanden med at få det kommunikeret det ud til vores medarbejdere, jo mere kan vi hjælpe hinanden med at komme til og fra arbejde.

Se en opsummering fra mødet her.

Her kan I se oplæg fra mødet:

Husk at I og jeres medarbejdere kan følge den aktuelle trafiksituation via de kendte kanaler:

  • Bilister kan bruge bilens navigationssystem, lytte til P4 Trafikradio og få et overblik over situationen på dk (som app).
  • Brugere af offentlig transport kan holde sig opdateret via dk og Rejseplanen.

I er velkommen til at invitere Carsten Maegaard eller en af hans kollegaer til at komme forbi på jeres virksomhed og fortælle mere om trafiksituationen eller at invitere Anne Stougaard til at inspirere om, hvilke muligheder der er for at ændre transportvanerne.

Hvis I ikke er tilmeldt Kommunens Erhvervsnyhedsbrev, hvor der løbende vil blive informeret om trafiksituationen, kan I gøre det her: https://www.gladsaxe.dk/kommunen/erhverv/gladsaxe_som_erhvervskommune/nyheder_erhverv.

Se film om letbanen her.

Hvis I har spørgsmål til kommunens erhvervsudviklingschef, kan I kontakte Freja Ludvigsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *