Se film fra HR mødet om Employer Branding marts 2019

Den 28.marts mødtes HR netværket igen, hvor det denne gang blev afholdt hos Empowermind. Efter stor efterspørgsel blev dagens tema Employer Branding. Her lykkedes det at få Sune Bang fra Kommunikationsbureauet København til, at komme og fortælle om hvilke erfaringer, han har gjort sig med Employer Branding. Der var blandt andet mulighed for, at få inspiration til at skabe en stærk grundfortælling why, how og what, som kernen- til hvordan processen bedst muligt tilrettelægges. Der blev skabt en rigtig god dialog, og alle blev lidt klogere på hvordan Employer Branding kan bruges i praksis.

Du kan se en lille film, der er blevet lavet i forbindelse med arrangementet her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *