Facilitymøde: Facilities Management i en digital tid – nye forretningsmodeller og partnerskaber

Til næste møde i facilitygruppen har MOE inviteret os til en dialog om, hvordan digitalisering kan understøtte FM strategien og arbejdsprocesserne bedst muligt.

I 2018 udkom et par interessante bøger “Hvidbog om bygningsdrift” fra Bygherreforeningen og “Facilities Management som digital forandringsagent” fra Realdania og Dansk Facility Management netværk. Begge udgivelser fortæller bl.a. om, at digitale forretningsprocesser vender op og ned på, hvad det vil sige at have de rigtige bygninger de rigtige steder samt, at digitaliseringen åbner for nye forretningsmodeller og partnerskaber mellem FM-leverandører og virksomheder. Men det store spørgsmål er, hvordan kan digitalisering håndteres på en struktureret og værdiskabende måde? Det vil MOE give nogle konkrete ideer til og vi taler en fælles drøftelser og erfaringsudveksling på tværs. 

På mødet vil vi også drøfte et konkret oplæg til, hvordan vi ved at samarbejde kan spare tid, penge og CO2 ved at indgå fælles aftaler om det grønne og hvide vedligehold. Tilmelding snarest muligt og senest d. 12. maj til Karen Brosbøl Wulf karwul@gladsaxe.dk.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *