Facilitymøde om Space Management styrker det nære netværk

Tordag den 28. februar var medlemmerne af Gladsaxe Erhvervsby indbudt af NNIT til facilitymøde, som denne gang omhandlede Space Management.

Jesper Hald Nielsen, facilitymanager i NNIT, var vært for de cirka 20 medarbejdere, som var mødt op for at blive klogere på Space Management og styrke samarbejdet i Gladsaxe Erhvervsby. Efter en kort velkomst og præsentationsrunde stod Jesper Hald Nielsen for dagens første oplæg.

Han kom bl.a. ind på nogle af de udfordringer, som NNIT står over for i forhold til Space Management, herunder organisering af medarbejdere. Under Jespers oplæg understregede han, at han ikke har en forkromet plan for, hvordan andre skal arbejde med space management, men belyste i stedet for, hvordan NNIT specifikt inkorporerer space management på daglig basis, som andre med fordel kan hente inspiration fra. Desuden kom Jesper ind på nogle af de udfordringer, som NNIT oplever, hvilket affødte en dialog om konkrete løsningsforslag på tværs af virksomhederne.

Herefter kom leder af Gladsaxe Erhvervsby, Karen Brosbøl Wulf, på banen for at fortælle om status for forskønnelsen af byrummet. Bo Skytte Madsen, Asset Manager i Fokus Asset Management, påpegede netop netværket og vidensdelingen som to afgørende faktorer i forskønnelsen af byrummet:

”Vi har et par ejendomme herude i området, så vi interesserer os selvfølgelig for, hvordan området ser ud. Grundlæggende handler det om netværk, og vi mødes og diskuterer de fælles udfordringer, vi har, så vi samlet gør vores kvarter mere attraktivt og pænere.”

Både under og efter oplæggene blev der delt ud af viden og erfaringer, og der var rig mulighed for at netværke og blive klogere på hinandens forslag og løsninger på gængse problemstillinger med hensyn til deling af faciliteter og meget andet.

I plenum blev der også lagt op til, at et nyt fokus i den nære fremtid kunne være bæredygtighed og håndtering af affald, hvilket der var stor opbakning til hos deltagerne. Og pludselig var 2 timer med spændende oplæg og relevante diskussioner fløjet afsted.

 

Det nære netværk

Deltagernes spørgelyst og engagement på mødet vidner om, at Space Management er et relevant emne for mange. Det skulle også gerne danne grobund for en række værdifulde samarbejder på tværs af vores mangfoldige erhvervsby. Jesper Hald Nielsen fortalte i den forbindelse, at han på baggrund af dette møde allerede har planer om at kontakte 2-3 personer men henblik på at tale videre om samarbejdsmuligheder og nye ideer.

Det er særligt det lokale fællesskab, der gør, at Jesper Hald Nielsen vægter facilitymøderne højt:

”Jeg kan være med i alle mulige facility netværk, men det der gør det her netværk rigtig spændende, det er, at det er det nære netværk. Det er mine naboer, jeg snakker med om de samme problemer og udfordringer. Vi kan gøre nogle ting sammen, og vi er tæt på. Det er det, der giver det her netværk styrke.”

 

Du kan se highlights fra mødet sammenklippet i en video her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *