HR kollegaer i Erhvervsbyen fik krydret frokosten med den nyeste HR viden

Det nyeste tiltag på Gladsaxe Erhvervsbys stamme er et HR-frokostnetværk, der skal styrke HR-arbejdet i hele Erhvervsbyen. Dagsordenen på første møde var et velkendt emne i HR-verdenen: Robuste medarbejdere.

Gladsaxe Erhvervsby har sammen med Empowermind taget initiativ til at samle HR-kollegaer på tværs i et HR-frokostnetværk. Se film om HR-møderne. Idéen er at udnytte, at vi bor så tæt på hinanden og give mulighed for at få HR-inspiration og sparring på højt niveau og dermed gøre det sjovere og mere attraktivt at arbejde i Erhvervsbyen. Det foregår hver anden måned på et to timers frokostmøde i Erhvervsbyen, hvor vi på skift vil være værter. Se invitation.

Der var stor interesse for at deltage i det første møde, der blev afholdt hos Empowermind, som er tovholdere på netværket. Temaet var Robuste Medarbejdere.

Til mødet præsenterede Klaus Tindborg fra EmpowerMind de evidensbaserede robusthedsfaktorer, der er afgørende for, at den enkelte medarbejder og dermed også teamet og virksomheden trives. Metoden er kognitive samtaler og mentaltræning, hvor sidstnævnte er en måde, hvor vi kan hjælpe os selv og vores kollegaer blot ved at lægge os 15 minutter om dagen og tage en ”morfar”.

Næste møde i HR-netværket er mandag d. 14. maj kl. 11.30-13.30. Kontakt leder af Gladsaxe Erhvervsby Karen Brosbøl Wulf, hvis du vil høre mere.